Stravovací návyk lásky

Stravovací návyk lásky

Anotace: bude líp.....jednou

Dotkni se
láskou nech se kolébat
usměj se
cítím,jak začínáš tát
pod tíhou
citů tak nebesky rozkošných
podléháš
když rozezní se můj smích.

Dali jsme si lásku
každý porci dvojitou
snídali jsme ji v posteli
a stejně tam i obědvali
k večeři pak.......


Dnes se jen trápíme výčitkami,smutkem
a hladem po lásce.
Autor Marcone, 21.05.2011
Přečteno 347x
Tipy 18
Poslední tipující: No Shame, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, čas.běží, Květka Š., Kett, la loba, emina, CULIKATÁ, Bambulka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí