..krásné ráno..

..krásné ráno..

Anotace: věnovaná

Krásné ráno přes střechy Ti šumím

Do Tvých paží chci se zachumlat

Že jsi blízko, smutek trochu tlumí

Že jsi blízko, má svůj jistý klad

°
Krásné ráno Matýsku můj drahý

Den už dávno protáh´ tělo svý

Překročil i naše probuzené prahy

Skrze moji touhu v kůži mechový…

°
Krásné ráno žehnám tulákovi

Obloha se ředí, dává světlu pít

A že Tě mám blízko, to mi vážně hoví

Fakt, že Tě mám blízko, je Tvých nožů břit…
Autor šuměnka, 22.05.2011
Přečteno 552x
Tipy 23
Poslední tipující: hatlapatla, jvacl, kroužek, Mbonita, Jiná, labuť, Špáďa, hloubavá, CULIKATÁ, No Shame, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a jitra jsou zde tichá:-)

23.05.2011 08:42:00 | Mbonita

Po přečtení takových veršů po ránu se určitě krásně vstává!

23.05.2011 07:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí