Samota ...

Samota ...

Anotace: Tak trochu v depresi ...

Cítíš tu samotu, když se rozední,
na srdci smutek jen míváš v poledni.
Večer pak v panácích smutek svůj utápíš,
v noci ti připadá, že se snad utrápíš.

Ta tíha na srdci brání ti dýchat,
na víc se nezmůžeš, než denně vzdychat.
Slzy jen netečně kanou ti po tvářích,
vždy, když si vzpomeneš, jaký jsi býval dřív.

Kdysi ti zabili všechny tvé city,
zbyly jen vzpomínky, nářky a vzlyky.
Autor Fialový svět, 22.05.2011
Přečteno 375x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, 1p1000, la loba, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,ba jo :) Někdy je potřeba si dát pořádně do trumpetky!Super básnička:)ST!!!

05.07.2011 16:39:00 | ilona

Hm tak já si dám panáka...

23.05.2011 14:41:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí