pomněnky

pomněnky

Anotace: Vzpomínka na lásku

Pomněnky

Květy modré tvé v trávě,
vzpomínkou jsou na hříchy těla.
Snad tady bylo to právě....
oči pomněnek měla.

Oči modř a vlas plavý v tváří
i střevíčky zout si chtěla
oči modré touhou září
a ústa dvě oněměla.

Z květů tvých blankytných
hlava se mi teď točí,
z těch květů modravých
jak dříve z Tvých očí.

Kyticí kvítků drobných jsi pomněnko,
na lásky dávné nádhernou vzpomínkou.

Nebe v květech svých stále se zračí
a slza v oku někdy též tlačí.

.
Autor ilaila, 22.05.2011
Přečteno 413x
Tipy 9
Poslední tipující: Lota, Mbonita, labuť, danav, CULIKATÁ, Květka Š., Javavia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad si v pozdějším věku takové krásné vzpomínky také uchovám. Ale už teď mi přijde, že je to dávno...

02.06.2011 10:26:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí