Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: a pár zbylých pocitů

když přemýšlím
...myšlenky se mi rozutečou

- jediný co chci

a zpátky se vrátí zablácený

- je slyšet tříštění skla


nejsem nikdo
.. pořezal bych si ruce
a stejně se nenávidím

.. ale je mi jich líto

chyby jsou věčné jizvy
... mozek se drolí jako chleba

kafe jenom r o z b u š í s r d c e

krása se vzdaluje
svět zhasíná
nic

a mě rozbrečí jak je mi všechno jedno
Autor Krapet, 22.05.2011
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, jvacl, Findë, No Shame
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí