Mám v srdci teplo a v duši krásně

Mám v srdci teplo a v duši krásně

Anotace: ..a zas Ti píšu básně..

Svítíš mi Sluncem svým na cestu jasně,
když jaro tu pomalu vrcholí,
mám v srdci teplo a v duši krásně,
slyšíš…už vůbec nic mě nebolí…

Stín duhy skrývá se mi za líčky,
když přichází ten náš společný den,
na rtech mám štěstí a v očích hvězdičky,
vidíš…moc šťastná jsem…

Došla jsem k hoře snů a vypila její krásu,
zbavil jsi mě všech nelehkých tíh,
my dva spolu půjdem´ proti proudu časů,
pojď…vytvoříme zátiší andělů dvou propletených…

Ovívá mě louka a citů rozkvetlý plát,
radost si oblohou svobodně táhne,
víš…při Tobě vždycky já budu stát,
ať se cokoliv děje…nebo stane…

Můj led roztál Tvou nádhernou vinou,
pozůstalá kra do dálky navždy pluje,
zahrnula jsem Tě obrovskou lavinou,
cítíš ho…člověka, co jen hluboce miluje…
Autor Jiná, 23.05.2011
Přečteno 652x
Tipy 18
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Tomáš Přidal, Danga, la loba, šuměnka, danav, leopold, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám v srdci tepelnou síň
ze Tvých horoucích vyznání
a až otevřeš tepu skříň
mé Já Ti padne do dlaní...

24.05.2011 15:49:00 | šuměnka

je nádherná...
Cítím to, a Ty určitě taky
Že já jsem ten člověk co hluboce miluje Tebe
Znamenáš pro mě to co pro slunce Země
Krásná planeta, kterou můžu zahřívat
A svými paprsky v očích dávat ji pocit bezpečí
Již mě taky nic nebolí, a nikdy už nebude
Protože mám svou milovanou holčinu - Tebe

24.05.2011 00:02:00 | JohnyD.

Krásné vyznání:-)

23.05.2011 22:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí