Femme fatale

Femme fatale

Anotace: .....

Není snadno skrývat viny,
není radno býti lstivý,
není radno zkoušet miny,
za úsměvem pohled křivý.

Objímej ta hříšná těla,
objímej je pevně stále.
Objímej je tak, jak chtěla,
dáma přelstí lehce krále.

Věnuj se té noční touze,
věnuj se jen svému světu.
Věnuj se jen mně teď pouze,
nemysli už na odvetu.
Autor Paulus Septimus, 25.05.2011
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Loveless, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí