Byla si sama

Byla si sama

Anotace: Sama a sám, nakonec jen sám...

Byla si sama
byla si smutná
Byla si sama
tak krásná
tak sladká
byla si sama
a já byl sám

Plakala jsi
nikdo tu nebyl
plakala jsi
tak těžce
tak usedavě
plakala jsi
a já byl sám

Pak ruku mou si chytla
a vše bylo jiné
pak ruku mou si chytla
tak něžně
tak pevně
pak ruku mou si chytla
a já nebyl sám

Hřála nás láska
vždy navěky pevná
hřála nás láska
tak tajemná
tak silná
hřála nás láska
a já nebyl sám

Radost a štěstí a smích
společníci naši věční
radost a štěstí a smích
tak věrní
tak krásní
radost a štěstí a smích
a já budu navěky s tebou

Kamarád tvůj se vrátil
omluvil se, že ublížil
kamarád tvůj se vrátil
tak pokorný
tak pozorný
kamarád tvůj se vrátil
a já budu navěky s tebou

Pak tě líbal
a já plakal
pak tě líbal
tak vášnivě
tak toužebně
pak tě líbal
a já ti odpustil


Pak tě miloval
v orgasmu se svíjel
pak tě miloval
tak drsně
tak přímě
pak tě miloval
a já ti odpustil

Pak ruku tvou vzal
a já už nemůžu dál
pak ruku tvou vzal
tak něžně
tak pevně
pak ruku tvou vzal
a já jsem sám

Nyní jsem sám
nyní jsem smutný
nyní jsem sám
tak slabý
tak marný
nyní jsem sám
a pomalu
a pomalu umírám...
Autor Jacques-ds, 25.05.2011
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí