Špatný čas

Špatný čas

Anotace: když stále myslím na jednu..

Sbírka: Touha a zklamání

Možná lehce špatný čas,
neboj se to neohrozí nás.
srdce mé jíž srvnané,
neboj se tvé sokyně.

Vzpomínky bolí
ať už nacokoli.

Jen abys věděla,
dnes jsem mimo dění
a koukám na hvězdy,
teď dávno posetmění.
Jestli se ptáš co u luny vidím,
to upřímně v jedné větě povím.
Každá hvězda znázorňuje Tebe,
jak miluji hvězdy, miluji i Tebe!
Autor knuP, 27.05.2011
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí