Vyznání ženy

Vyznání ženy

Anotace: vyznání lásky

Věnuji svou lásku jen tobě,
neodmítej a přijímej ji radostně.
Dávám jen to málo, co mám,
s tím vším se ti celá odevzdávám.
Toužíš po mně,
stejně jak já po tobě.

Avšak říci to nedokážeš,
ale já cítím, že chceš.
Poutáš se ke mně,
a myslíš si krásná slova,
v tvých očí čtu ta slova,
která se snaží říci mně:
,,Miluji tě z celého srdce!“

To je to štěstí,
Když lásku mou opětuješ.
Oči mi radostí jen svítí
A ty se na mě těmi svými,
Jen vlídně směješ
Autor Georgianna, 29.05.2011
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí