Napůl

Napůl

Anotace: věnováno Konvalince

Sociální samotář
napůl Tvůj a napůl lhář
napůl držím hlavu vzpříma
napůl už Tě zapomínám
napůl chci zas palačinky
jemnou vůni konvalinky
napůl zvoním na poplach
a přiznávám, že mám strach
Napůl se Tě vážně bojím
napůl přijímám pod obojí
Napůl chci znát víc Tvůj dech
přitom mě mrazí na zádech
napůl s Tebou, napůl sám
napůl snad i umřít mám.
Autor Mallerick, 30.05.2011
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí