Miluji tě, miluji moc

Miluji tě, miluji moc

Anotace: Miluji ji...

Miluji tě, miluji moc,
stejně jak den miluje noc,
stejně jak světlo miluje stín,
miluje tě, miluji, vím.

Miluji tě, miluji moc,
ztratil jsem tě, jako ztrácí den noc,
jako ztrácí světlo stín,
ztratil jsem tě, vím.

Ztratil jsem tě
a zůstal jsem sám,
však miluji tě,
to jediné mám.
Autor Jacques-ds, 30.05.2011
Přečteno 543x
Tipy 3
Poslední tipující: Poučený fracek, Liena, Fog
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí