Rozpustná náhražka

Rozpustná náhražka

Anotace: Ty krátké chvíle, kdy Ta Tvá je Ti silným kafem.

Zvláštní spojení,
drogou opojení.
Slíbené ojetí,
vzniklé z dojetí.

Tolik citu plné objetí!

Ty krátké naděje,
od Tebe, zloděje,
Zakončil jsi prudce,
chránil's mé srdce?

Vhodně ve chvíli,
- kdy láskou -
mé oči čerstvě se zalily.

- vždy mi přítel i zrádce.

(- vždyť já vím,
co za pár dní uslyším.
Stejná slova, stejné fráze,
já jediná,
- navždy nám souzeno míti dvě fáze.)
Autor Necelá, 31.05.2011
Přečteno 279x
Tipy 16
Poslední tipující: Kars, Maryje..., hašlerka, labuť, jethullfan, strašidýlko-střapatý, ZILA78, Mbonita, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozhodnutí je na tobě

05.06.2011 23:02:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí