Anděl v bílem

Anděl v bílem

Anotace: O jedné sestřičce ze zubního...

Leni, tys mě dostala neskutečně lehce,
už nejsem ten chlapeček, co k zubaři nechce.

Vážně mě to vzrušuje, když mi mícháš plomby,
tvůj úsměv mě ozářil jako výbuch bomby.

Možná, že jsi zadaná, to mě hrozně mrzí,
snad se naše skloviny potkají už brzy.
Potkají se při polibku dlouhém jako tejden,
věřím, že se na to křeslo u zubaře vejdem.

Ten vztah bude výhodný pro tebe i pro mě,
starej se mi o zuby a bydli u mě v domě.

Poskytnu ti přístřeší, možná i tu stravu,
za odměnu na posteli pak můžeš složit hlavu.

Při společném sexu vzplaneš jako svíce,
řekni co by tvoje srdce chtělo ještě více...
Autor ploskuták, 02.06.2011
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Anděl s ďáblem v těle
pro tebe anděl s vrtačkou v ruce
a do "pihele"...

02.06.2011 12:43:00 | E.T.Jane

Jestli tě vzrušuje zubařské prostředí, pak to máš postavený jinak než já! :o)) Na mě spíše platí pootevřená lednička. To je opravdová erotika!

02.06.2011 12:14:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí