Ta Tvá

Ta Tvá

Anotace: Není to tak úplně báseň, ale myslím, že by to sem patřit mohlo...

Sbírka: Pro slečnu T

Bylo letní parno, když spatřil jsem Tě poprvé,
nebylas tam sama a to bylo pro mne zlé.
Chtěl jsem Tě víc poznat, Tys stále utíkala dál,
stálo to však za to, když ten okamžik se stal.

Letní noc krásná byla, když jsem tam tak s Tebou stál,
hvězdy všude kolem, kam jsem se jen podíval.
Slzy tenkrát mocně skrápěly Tvou krásnou tvář,
pak přišla ta chvíle a od té mě dobře znáš.

Ref: Chci tu s Tebou stát, jenom Tě tak líbat,
v myšlenkách se dívat. V krajinách Tvých přání.
Stále je to tak. Krásné milování, trochu strachování, o tom nemám zdání, zdání.
Dál ten příběh známe, dál jej prožíváme, vždyť se tomu říká láska.

Myslel jsem si dlouho, že se vážně dobře znám.
Jenže přišla chvíle, a já se v sobě nevyznám.
Jediné co však vím, že mé srdce je už tam,
Tam kde láska tvoří, všechno na co vzpomínám.
Autor Shadow in darkness, 04.06.2011
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí