Sžíravá Separace

Sžíravá Separace

Anotace: Jak chutná Tvůj myšlenkový ejakulát?

Sedm dní dlouhý den.
Sedm dní, žádný sen.
Sedm dní, plných žen?

Prázdná nevědomost,
plna výčitek.
Každý roh, další kost,
Tvůj bezmezný požitek.

Jen kryj se dál světu,
později neunikneš!
V dalším emočním vznětu,
snad i do reality pronikneš.

Vlastním myšlenkám,
zločincem i věznitelem.
Svým touhám věčnou obětí.
Autor Necelá, 06.06.2011
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, Juan Francesco de Faro, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí