Neštastná

Neštastná

Anotace: hledám odpověd

City,pocity....
Proč se srdce uzavírá tam,kde má zustat navzdy otevřené?
Snad pocit viny?
City,pocity,...viny?
Vždyt láska je zdílení dvou duší,tohle milující lasce nesluší.
City,pocity,viny,...
Jak odpověd najít mám?
Hledám a přemitám.
City,pocity,...
Dokonalá láska vyhání strach.
City,pocity,viny,strach,...
Víra...to je ta odpověd.
City,pocity,viny,strach a víra.
Naděje a víra...at mé srdce neumírá.
Autor Štěstěnka, 08.06.2011
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, laura3, Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí