Tak moc...

Tak moc...

Anotace: ...mě dáváš

Dala jsi mému životu smysl a radost
Toho trápení předtím už bylo dost
Teď už nemám žádné chmury
Opustili mě i noční můry
Jsem rád, že jsem Tě potkal
A ruku v ruce s Tebou zůstal

Osudu to chvíli trvalo
Než nás dva spojil
Mou mysl Tebou opojil
Teď hraje nám do karet
A štěstí se na nás směje
Ten pocit že mám Tebe
Více a více u srdce hřeje

Chtěl bych tady žít
Po Tvém boku co nejdéle
Nejlépe však navždy
Napořád si vychutnávat
Tvých prstů doteky
Šimraní konečky vlasů
Tisíce polibků a úsměvů
Do Tvých očí s kaňkami pohledů

Rozpustilé lechtání v posteli
Za pomoci škrabáku
A pusa plná špásu
To ještě více umocňuje
Tohoto vztahu krásu

Jak slunce a měsíc
Po týden se honíme
Než nastane mysli zatmění
Tvých rtů mámení
V jedno tělo spojení
Já spočinu v Tvém objetí
Sladkém opojení
Nastává všech ran zhojení
.
.
.
Nejkrásnější pocit je
Když člověk ví
Že sám na světe už není
Autor JohnyD., 08.06.2011
Přečteno 534x
Tipy 12
Poslední tipující: Emmelia, Mraveneček, Chancer, James Libustka, Jiná, CULIKATÁ, EM EM
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

11.06.2011 11:51:00 | Chancer

Změnil jsi mi život od základů
Smazal jsi z něho škály mých pádů
Pohladil jizvy a rány vyvěral
Děkuju Ti za všechno, co jsi pro mě udělal…

Já Ti dám úplně vše, co jenom mám
Slibuji, že už nikdy nebudeš tak sám
Protože pořád Tě chci vidět jen takhle veselého
A nedovolím, aby jakýkoliv smutek přišel k nám
Budeme spolu moc šťastní…

…Protože tohle je to nejkrásnější štěstí…

08.06.2011 18:45:00 | Jiná

Jé,to je pěkný a moc!

08.06.2011 18:15:00 | EM EM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí