Paranoidný blázon

Paranoidný blázon

Anotace: Táto báseň je vlastne opis mňa a mojej lásky Dava... A teda hlavne toho ako ma vezme do snov...

Sbírka: Noc a Deň

Ked zatvoríš oči
a s úsmevom zaspávaš,
držíš ma za ruku
a so mnou odchádzaš...
Cez stenu nereálnych želaní
spolu prechádzame...
Nie je žiadne telefonické spojenie
medzi realitou a snom
- len ty.
Ked spolu zaspávame,
držíš ma za ruku.
Vedieš ma do snov,
kde je možné všetko.
Ludia považujú ma
za paranoidného blázna,
ale ja verím...
Verím v teba a tvoju existenciu...
Autor Liz, 09.06.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Syala, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí