Blázen

Blázen

Anotace: Vyznání vzpomínce

Zahleděn v dáli
myslel jsem na Tebe,
oči Ti plály,
když hvězdy vešly na nebe..

Kouzelná brána
do světa iluzí
snad nezboří se zrána,
s poslední hvězdou nezmizí..

V srdci si uchovám
hřejivý pocit,
že jsem Tě miloval
uprostřed noci..

Že jsem Tě miloval,
vílu poblázněnou,
dlaně si ve Tvých hřál
a procházel tou změnou..

Změnou, že nejsem sám,
že jsi tu také,
že v očích úžas máš
a v ruce Saké..

Dáváš mi ochutnat
plnými doušky
ze sklenice ubývá,
pod očima kroužky..

Kroužky nevyspání,
kdy polštář Tě už vábí,
srdce se však ubrání
a dává prostor mládí..

A teď jsi daleko,
moře píseň zpívá,
tiše se vytrácí
má radost živá..

Duše je drásána
do morku kostí,
už nejsme Ty a já,
každý vítá jiné hosty..

A přece těžké je
odpustit tomu,
kdo vrazil neznaje
srdečního tónu..

Kdo přišel nepozván
s květinou růží
a vzal mi, co jsem znal,
měl hroší kůži..

Posbírám trnů pár,
co spadlo mu na zem,
byli jsme krásný pár,
já zůstal jsem blázen..
Autor Femi Dragon, 11.06.2011
Přečteno 327x
Tipy 25
Poslední tipující: tato22, Radek.oslov.Šafárik, Tom XVI, Jeněcovevzduchukrásného, Queer, Mraveneček, labuť, drsnosrstej kokršpaněl, hašlerka, Anjesis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej mezi blázny a šílence, hahaha:-))), hezká.

15.06.2011 20:52:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Vítám Tě a ať se Ti tu líbí... Líbivá prvotina.

12.06.2011 21:21:00 | labuť

vítej v modru..ST!

12.06.2011 09:38:00 | hašlerka

Jen dál, blázne...jen dál. :-)
(piluj...psaním)

12.06.2011 09:03:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí