Vteřiny skutečného života

Vteřiny skutečného života

Anotace: I look in the mirror and all I see is a young-old man with only a dream...

Kněz v dlaních skrývá obavy,
když horoucně se modlí,
by pokušitel podlý
mu hřích nevložil do hlavy.

> Jen se klidně modli... <

Nenechavé prsty rozběhly se po krajině,
lačně vdechujíce sladkobolnou nákazu,
poprvé slyšely Tvé srdce čistě bít.

Stalo se to po pátém víně.
Jen Ty a já – nedbajíce zákazu
počala každá buňka Tvé kůže tiše vřít.

Nenápadně, chvílemi naoko líně
přibližoval se vytoužený okraj srázu.
Až skočíme, zpátky už nedá se jít.

Skočili jsme – a ocitli se ve zválené peřině
namísto nehostinné země! Kajícnému mrazu
chceme do očí řvát, chceme žít!

...

A teď tu ležíme. V nekonečné vině
lesknoucí se jako záchvěv topazu
čekáme. Znovu počínáme mřít.
Autor A. L. McCawley, 13.06.2011
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: Týna, ilona, tato22, CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...

13.06.2011 21:55:00 | El Kitten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí