Jsem blázen

Jsem blázen

Anotace: ... že miluju blázna. V poslední době mám v oblibě volný verš.

Jsem blázen,
že miluju blázna.
Byl to sen?
Byla to pravda?
S ránem vše mizí,
najednou jsme si cizí.

Hrajeme divadlo,
že se nic nestalo.
Mně to srdce trhá,
duši do ztracena tahá,
když dělá, že nic,
že nikdy se to nestane víc.

Ani s tebou,
ani bez tebe.
Nevím co se sebou,
dívám se do nebe.

Chybíš mi.
Ale nevím,
jestli mám sílu,
vidět Tě znovu…
Autor Opty, 13.06.2011
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí