Jsi

Jsi

Anotace: láska je jediná nemoc, kterou vítáme...

Jsi

...jsi jako vánek na tváři
jsi přízrak na mém polštáři
jsi jemný svit co zazáří
v dobrovolném žaláři

jsi vánek co se prohání
jarní loukou po stráni
zní do ucha, na skráni
jak přelehké dýchání

jsi podstata mé nemoci
jíž tiše volám do noci
jsi v kalendáři první máj
i příčina mé nemoci
doktor, jenž i když možná přeje si
nemůže mi pomoci...
Autor khantengri, 14.06.2011
Přečteno 563x
Tipy 23
Poslední tipující: casla, Anjesis, Špáďa, jitka.svobodova, hloubavá, Pevya, TetaKazi, tato22, zvířenka, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása, ty verše hladí

31.07.2011 09:00:00 | patricie

Láska je had
I jablko z ráje
Je štěstí
Je smůla

Hoří i taje
Kazí se i zraje

A v tichu voní
Po slzách

14.06.2011 08:22:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí