Nenech mě jít..

Nenech mě jít..

Anotace: Bohužel...ze života.

Byli jsme šťastný pár,
A kdysi jsme spolu překonali každý zmar.
Náš úžasný sen se hroutí,
A naše srdce se bolestí kroutí.
Tak ptám se jen,
Kdo pomůže nám ven?

Já miluji Tvé oči,
Vždycky Ti to moc sluší.
Já zbožňuji Tvé rty,
Které líbají mé,
Zbyly jen slzy,
A myšlenky zlé.

Proč jen umírám,
Tebe, má lásko, postrádám?
Zbyly jen prázdné vzpomínky,
A nevím jak dál,
Slzy sbírám do sbírky,
a mé oči hledí vdál.

Já miluji Tě moc,
Pojď mi můj anděly na pomoc.
Jsi sladký, když usínáš,
Jsi krásný, když se usmíváš.
To vše ztrácím,
Jen ve vzpomínkách se vracím.

Tiché slzy stékají,
Mé srdce o pomoc prosí.
Ach, vrať se čase!
Vrať se v lásce!

Prosím vrať se,
A neodcházej více.
Bez Tebe já nemůžu žít,
Prosím, nenech mne jít!
Autor Pengerka, 14.06.2011
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí