Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ...

Naše duše tiše světem tápou,
kdo jim pomůže,
když se naše srdce lámou,
avšak naše láska vše přemůže
a vše se v dobré obrátí,
a vlna lásky nás zachvátí.

Ty jsi mé zlato,
Ty jsi mé vše,
a ruku na to,
že miluji Tě nadevše.

Každý Tvůj dotek,
každé tvé pohlazení,
ty jsi před tím utek,
ale pro mě je to vysvobození.

Já miluji Tě nadevše,
chci s Tebou být věčně.

Jsi mé slunce,
jsi můj stín,
vím, že Ty uvažuješ sladce,
když zaháníš můj splín.

Nechci se Tě vzdát,
a proto budu bojovat,
ä nebudu lhát, když řeknu:budu vzdorovat.

Nenechám si Tě vzít,
to bych mohla rovnou odejít.

Miluji Tě. Tvůj Anděl.
Autor Pengerka, 14.06.2011
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí