Miluju

Miluju

Anotace: ..........

Miluju to jak se na mě díváš
Miluju vuni,kterou míváš
Miluju jak zrudneš když se stydíš
miluju tvou tvář,když zjistíš že se v něčem mílíš
miluju to co s tebou cítím na svém srdci
miluju když k tobě se mužu přitulit i v noci
Miluju lásku,kterou ted prožívám
a to díky tobě,že tě mám
Miluju i tvuj dokonalí smích
miluju i když vím,že jsi i pro mě hřích
Autor Snilek.holka, 21.06.2011
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí