Slzy

Slzy

Anotace: ...

Slzy

Keď slzy vypadnú z dvoch modrých očí,
keď do mladého srdca smútok vkročí,
keď z modrých očí slzy padajú ako dážť,
čo ti vie o žiali napovedať viac?

A keď plačú aj oči hnedé
a s nimi i nebo šedé,
keď je žiaľom zvraštená pekná tvár,
prečo tých dvoch od seba delí svár?
Autor Elyona, 21.06.2011
Přečteno 440x
Tipy 5
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic není víc než láska.. a nic nebolí víc než láska.. bohužel...

04.07.2011 11:53:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí