Pro něj III

Pro něj III

Anotace: zase, asi už navždy.. :(

Pro úsměv na rtech tvých
spáchám jakýkoli hřích.
Pro pohled do tvých očí
světem dokola otočím.
Pro vískání tvých vlasů
sestrojím stroj času.
Pro kousek tvojí něhy
přenesu řekám břehy.

Ať to stojí co to stojí,
obětuji duši svojí,
abys mi své srdce dal.
Tak proč mě necháš brečet dál?
Autor Lucci Narr Pavlowna, 21.06.2011
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí