Noci v bílém saténu

Noci v bílém saténu

Anotace: Moody Blues - Nights in white satin . . .

Noci v saténu bílém
zdají se nekonečně dlouhé.
Dopisy, co psala jsem,
nebudou již nikdy odeslané.

Vidím krásy, jež neviděla jsem
svýma očima dřív.
Teď jen to, co pravda je,
nedokážu už říct.

Protože miluji Tě,
ano, Tebe,
já miluji...

Hledím na lidi v páru,
jak kráčejí ruku v ruce.
Jen to, že proti nim jdu,
dovedou postřehnout určitě.

Někteří snaží se mi povědět,
ty myšlenky, které neuchrání.
Že jedině tím, čím chceš být,
budeš nakonec.

A já miluji Tě,
ano, Tebe.
Jak já miluji Tě,
jak já miluji Tě...

Noci v saténu bílém
zdají se nekonečně dlouhé.
Dopisy, co psala jsem,
nebudou již nikdy odeslané.

Vidím krásy, jež neviděla jsem
svýma očima dřív.
Teď jen to, co pravda je,
nedokážu už říct.

A já miluji Tě,
ano, Tebe.
Jak já miluji Tě,
jak já miluji Tě...

A já miluji Tě,
ano, Tebe.
Jak já miluji Tě,
jak já miluji Tě,
jak já miluji Tě...
Autor mistake, 06.02.2006
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překlad jedné z nějkrásnějších balad, ale k čemu nám to je? :-)

06.02.2006 21:23:00 | the_carrion

Ahoj!Hrozně krásná básnička,vyvolala ve mě krásný pocity! Fakt...:-)

06.02.2006 19:20:00 | Chechtalka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí