miluji tě

miluji tě

Anotace: :)

Omlovam se
za své krásné křivky
za oči plné něhy
za ruce co hladítě
za usta co líbají tě
za doteky co dostávají tě
za srdce co štěstím žije

omlouvam se
že svádím tě
že líbám tě
že hladím tě

ale neomlouvam se
že miluji tě
Autor vlcatko, 27.06.2011
Přečteno 667x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba jsi i tam:)

27.06.2011 19:44:00 | vlcatko

Sem správně na liter.cz nebo to je cukrkandl.cz???

27.06.2011 19:41:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí