Protože dálka i čas jsou relativní...

Protože dálka i čas jsou relativní...

Anotace: nebo se pletu..?

Draze zaplatím za každý krok,
když balancuji na ostří nože.
Minuty tvoří týdny a ty zas rok
a dny se přesto vlečou dlouze.

Když jsi daleko...

Koukáme na stejný měsíc,
a on si zase mění tvar.
Neviděly jsme se týdny, snad měsíc,
přesto však tvoříme pár.

A tys stále daleko...

Lepí se nám smůla na paty,
když blesky protínají oblohu.
Myslím na tebe, copak asi děláš ty?
Jestli pak svou touhu přemohu...

Když budeš ještě dál než daleko...

A i když jsme občas v rozporu.
Lásko jsme jen akrobati,
stále bez sebe, pořád pospolu...

Překonáváme relativní vzdálenosti
a kdo ví, jestli se nám to někdy vymstí...

Snad nikdy, protože nikdy nebudeš dost daleko...
Autor strašidýlko-střapatý, 27.06.2011
Přečteno 474x
Tipy 33
Poslední tipující: Denael, ir.is, la loba, Niky88, ilona, Juan Francesco de Faro, Donne, James Libustka, CULIKATÁ, E.T.Jane, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná ale hezká

05.07.2011 13:27:00 | la loba

znáš písničku Acrobat od U2? najdi si a poslechni - je moc hezká :o)

27.06.2011 23:49:00 | hanele m.

Nezáleží na tom kolik vás dělí kilometrů, ale jak blízko k sobě mají vaše srdce... Báseň krásná.
Azazen

27.06.2011 23:26:00 | Azazen

Dálka je relativní. Možná, že jste si blíž, čím jste si dál.

27.06.2011 23:02:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí