Mé city k tobě

Mé city k tobě

Anotace: Vyjádření svých pocitů k mému příteli...

Sbírka: Mé city, emoce, myšlenky...

Když tě spatřím, rozbuší se mi srdce,
není však dne, kdy bych tě nemilovala více.
Ačkoliv bych chtěla často zemřít,
láska k tobě mi to nedovolí.
Sním o každém dni tě na chvilinku uzřít,
však při každém polibku se mi kolena podlomí.

Krásné sny o tobě sním celou noc co noc,
tvé srdce a city mají nade mnou neuvěřitelnou moc.
Těší mne tvá starost o mne,
však ta má starost o tebe je mnohem větší.
Přeji si, ať naše vášeň a láska nikdy nepomne,
a ať naše srdce zlost a nenávist nikdy nespatří.

Nikdy tě neopustím a miluji tě k zbláznění,
věřím, že to vše je skutečnost a ne pouhé snění.
Autor bloodyma, 02.07.2011
Přečteno 723x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím opravdu nepokládej mé komentáře za vysloveně negativní, ale většina veršů mi nesedí. Jediné co ti mohu poradit je: piš a zlepší se to. S úctou
Azazen

02.07.2011 23:34:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí