Tykat si s měsícem

Tykat si s měsícem

Anotace: Mé lásce

Sbírka: Ztrácím tě

Křesadlo neroznítí
slavíčka na půl niti
To Tvoje silné dlaně
zahánějí noční saně
od mých baldachýnů

Malá svíčka nad divanem
zakrytá paravánem
nemůže skrýt mé tváře,
které rozněcuje záře
Tvého těla ve vínu

Půlnoc bije z věže temné,
odhazuje krajky jemné,
z mého těla dolů,
ať můžeme být spolu,
navzájem se mít

Než rozední se, anděli,
budem hýčkat naději,
že to není poslední ráno,
které je nám dáno,
které smíme žít
Autor Ori Eremos, 12.07.2011
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Boscai, Findë, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí