Sbohem

Sbohem

Anotace: .............

SBOHEM

Mé srdce bilo jen pro Tebe, myšlenky mé patřily Tobě,
avšak nyní bude to odpočívat v hrobě.

Skončilo to a život jde dál,
ptám se sama sebe zda-li si mi za to trápení vůbec stál.

Bylo to krásné – to je pravda,
avšak povaha tvých citů – toť věc zrádná.

Sbohem a šáteček !!!
Lásce co zemřela upletu alespoň na hrob věneček.
Autor Samanta, 12.07.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí