Marná touha

Marná touha

Anotace: ......................

MARNÁ TOUHA

Proč mám před očima stále Tvůj obraz?
Na každém kroku vidím Tvůj odraz.

Tvé oči, úsměv a krásná slova,
toužím po Tobě, chci Tě vidět znova.

Vím, že to nemá cenu,
nelze překonat hradby mezi námi - prorazit tu stěnu.

V mém srdci však zůstaneš navždy, v hlavě vzpomínky na Tebe,
ty jediný dokázal jsi probudit ve mně pravé city, vzals mě do nebe.

Dostal ses tak hluboko do srdce mého, nemohu Tě dostat pryč i kdybych chtěla,
bude to se mnou pořád – ta touha cítit dotek Tvého těla.
Autor Samanta, 13.07.2011
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle znám. :( Snad to zahojí čas... Pěkná básnička..

13.07.2011 16:11:00 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí