Ružový..

Ružový..

Anotace: .. sen

Ružových vôní
dotyky cítim
skladám poklony
tajomstvám skrytým

v okvetných lístkoch
jednofarebných
majú tak blízko
do brán malebných

ružových tunelov
láskavých tvarov
kvetnatých kuželov
na hrudi, s tvárou

a v nej pier okrasou
pár zreníc slnka
ráno vnem z obrazov
tón cit vybrnká

spanilý, pre ružu
kráľovnu vôní
šepot snov - šu šu šu
budík prezvoní
Autor Petbab, 14.07.2011
Přečteno 346x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, hašlerka, labuť, NikitaNikaT., Mbonita, tato22, Květka Š., šuměnka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí