Ztrácím

Ztrácím

Anotace: ...

Kam se ztrácíš?

...touho ...

...lásko...

...osude...

Proč se na mě mračíš

myslíš,že jiné to nebude?



Jsem jiná

žádaná a chtěná

uprchlík citů

svázaná celá



"K Tvým rtům"



Znáš mé jméno

tenkrát v tom dešti

zmokli jsme oba

dál už prosím nečti




Stýskavá rána

rozmazaná řasenka

kde je moje kabelka?



Zlomený podpatek

klíče v zámku

venku chlápek

hledám...Katku...




a já mu před nosem zamknu...
Autor Kett, 17.07.2011
Přečteno 432x
Tipy 26
Poslední tipující: Queer, NikitaNikaT., hatlapatla, Niky88, Jiná, labuť, E.T.Jane, Zasr. romantik, Kars, Amable seňor Marek, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S nádechem... jakéhosi cituzranení... ale přitem upřímné, tak bolavě upřímné...

29.07.2011 22:09:00 | NikitaNikaT.

Tak mu běž zas odemknout.

17.07.2011 18:01:00 | ECHO PARAZIT

Líbí se mi opět moc.

17.07.2011 17:13:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí