Potřebuji Tě...

Potřebuji Tě...

Anotace: ..strašně..

Potřebuji Tě
při každém úsměvu
a každém kroku
životu vstříc,
při každém záchvěvu
jedinečného snění
a vzpomínání,
při každém smutnění
a slze tekoucí dolů,
potřebuji Tě čím dál víc,
po tolika dnech spolu…

Potřebuji Tě
při každém nádechu,
při každém napětí
a lavině povzdechů,
kdy na Tebe myslím,
bez ustání,
při každém usínání
a probouzení
bez Tvého objetí,
při každém pobláznění
nad neutíkajícím časem
a dálkou cest,
jsem tu sama
a potřebuji Tvé pohlazení,
chci se vznést…

Potřebuji Tě,
láska mě zachraňuje
a potom zabíjí,
chci zastavit myšlení,
když čím dál pomaleji
sekundy odbíjí,
musím si na to zvyknout,
na šedou aleji
dnů bez Tebe,
když prší
a místy se blýská,
na holou noc,
když chybíš
a k prázdnu letím,
nedovedeš si představit,
jak moc se mi stýská,
moc…

…jako nikdy předtím…
Autor Jiná, 18.07.2011
Přečteno 617x
Tipy 31
Poslední tipující: Druell, Maryje..., labuť, JohnyD., Kapka, CULIKATÁ, Donne, šuměnka, strašidýlko-střapatý, čas.běží, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Necetla jsem jeste nic tak vystiznyho, krasne napsany, cejtim to stejne..(dekuju)..

09.08.2011 20:57:00 | Druell

potřebuji Tě blíž
aby svět se rozvoněl tou vůní od podstaty
potřebuji Tě blíž
aby svět se vybarvil do dimenze pátý
potřebuji tě blíž
aby svět se přiblížil a byl jak z vaty

potřebuji Tě již
ať láska smaže stesku ztráty...

18.07.2011 12:31:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí