V tom...

V tom...

Anotace: ..............

Cítím se jak vypitá láhev
vím, co hledám
ale nemohu to najít
toužím potom
po ní ale je ode mne daleko
co bych jen dal za to
zbavit se toho červa
co mi v hlavě hlodá
přepít ho nemohu
jelikož sám bych, jsem zemřel
ve své vlastní prázdnotě
a tak jen o tom přemítám
jaký bude další podzim
snad konečně se na mě to štěstí
ta mrcha štěstěna
usměje se aspoň na chvíli
ukáže mi vlhký klín
rozum v srdci
a lásku na jazyku

ať se mi neprodá
jen za pár zlatých
ať mě pochopí
co mám v hlavě
ať mě miluje takového
jaký jsem
Autor Vlk v rouše, 23.07.2011
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Juan Francesco de Faro, tato22, Metal Lady, Pevya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí