Mně to je jedno

Mně to je jedno

Anotace: Mně to nevadí...

Mně to je jedno
Mně už se stejně nechce žít

Mně to je jedno
Já ve tvém světě nechci být

Mně to je jedno
Třebas mě nech i v pekle shnít

Mně to je jedno
Já už jsem dávno přestal snít

Mně to je jedno
S tebou už nechci více být

Mně to je jedno
To radši o samotě žít

Mně to je jedno
Srdce je stejně zlomené

Mně to je jedno
Přátelství dávno zničené

Mně to je jedno
Co bylo, nechme odeznít

Mně to je jedno
Stejně už není pro co žít

Mně to je jedno
Tak už mně ksakru nechte jít

Mně to je jedno
Co mi kdo může asi vzít?

Mně to je jedno
Sbohem ti můžu klidně říct

Mně to je jedno
Sbohem

Mně to je jedno

MNĚ TO JE JEDNO!
Autor Jacques-ds, 26.07.2011
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A že není?

27.07.2011 00:18:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí