Futuroarcha..

Futuroarcha..

Anotace: .. ikum

Vesmír sebe zrušil
jak pak se mohl?
aniž by byl tušil
jak se rozmohl

najednou vyčichla
noc svatojánská
světélek, když vyschla
nebeská láska

neb láska nebeská
v písních ukryta
ve hvězdách netleská
když všechny tytam

vesměs jsou zaklety
v díře, kam zmizel
dopadly takhle ty
zájmů kolize

velkého třesku pak
velkého krachu
můžu snad jenom tak
z hvězdného prachu

s Indiana Jonesem
vyhrabat nález
s černou dírou říct - jsem
němý jak pařez

vesmír se nezrušil
spolkla ho díra
třesk a pak krach vzmužil
hlas netopýra

zazpíval o lásce
moly i dury
než standing-ovace
z jícna nestvůry

zazněly, zázraky
daly se čekat
bylas´ tam? já taky
- s Tebou se setkat..
Autor Petbab, 27.07.2011
Přečteno 329x
Tipy 16
Poslední tipující: Maryje..., PIPSQUEAK, labuť, hatlapatla, la loba, James Libustka, modrá..., Kubino 2, Juan Francesco de Faro, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, nevšední, moc se mi líbí...*:)

31.07.2011 10:42:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí