Milému 4

Milému 4

Anotace: ...když odejdeš

Milému 4
Cítím Tvou vůni z polštáře,
polštář vtištěný do tváře.
Vzpomínám na Tě, milovaný,
jak otupíš vždy mé ostré hrany.
Myslím na naše milování,
na naše hraní, odevzdání.
Ještě než zavřeš dveře,
když odcházíš,
už mi chybíš a přesto
v každé chvíli mě provázíš.
Autor nalča, 27.07.2011
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí