Laska Vs zima

Laska Vs zima

Anotace: při psaní mi srdce pukalo

Konečně jsem pochopil co to láska je a vzápětí jsem ji ztratil to prý život je, říka se že láska přijde tak jak padne sníh i ten se pak roztaje jako v srdcích smích. Tak pak k čemu láska je když jistotu v ni máš, že se jednou roztaje tak jak bílý plášť.
Nechapu proč se říka že štěstí v lásce máš, když pak její ztráta bolí, stejně jak ten strašný mráz.
Ale vše v tom černé není vždyt i sníh je bíla pláň, když napadne vrstva sněhu tak nám úsměv přivolá.
Tak proč lásku nezkusit projít si tím musím sám a pak budu odolnější než ta zmrzlá strán..
Autor Belves, 09.02.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí