Možná bych šla...

Možná bych šla...

Anotace: Pro trochu lásky... i když jenom předstírané...

Pro trochu jinou lásku světa kraj se dát.
Nohy si polámat na skalách staletých,
co přestaly se dávno na nás smát.
A ruce do krve si rozervat.
Na stovky princezen, ve stromy zakletých,
uvidět s úplňkem co víly tancovat.

Iluze poztrácet. Vší víru v budoucí
házet jak perličky duší svých za hlavu.
Pro lásku, horkou a smavou a matoucí,
posílat do nebe modlitby horoucí.
Jen neztratit své odvěké právo
na kapku štěstíčka
-či aspoň na soucit...
Autor Descardea, 31.07.2011
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Loveless, whiolet, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a dobře ty...

02.08.2011 13:07:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí