Dětská

Dětská

Anotace: ... lehce pohádková...

Pro tvé infantilní lhaní
neukovu žádný štít
ani jako rytířka svých přání
nedokážu jako písně tvé mysli znít...
Další zeď sebeúcty začínám zdít...

Opráším si staré rány
kouzelné představy malého prince
kopy hrachu zůstanou nepřebrány
Popelka naposté nedostane své střevíce....

(...ale i tahle holka má srdce.......)
Autor Lexisa, 05.08.2011
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí