NĚŽNOST LÉTA

NĚŽNOST LÉTA

Anotace: Jen takové ranní pozdravení v sms.... Pro má ouška krásné! :-))

Medové ráno jdu ti přát a v dlaních srdíčko poohřát…
S tebou a sluncem vítat nový den, prožít ho s láskou k lidem všem…
Do dlaně ti tisknu sedmikrásku…
Za ouško voňavý zvoneček jasmínu…
Chci věnovat ti věrnou svoji lásku…
Hlubokou jak dotek vesmíru…
Stříbrný vítr do vlasů ….
A kytici z polí zralých klasů ti nesu moje děvčátko…
Těším se!!!
Že uslyšíme se zakrátko!


(Tak už zavolej :-)) - já čekám!)
Autor Dalimila, 06.08.2011
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí