Rozkol

Rozkol

Anotace: ... ani nevím proč jsem to napsal, ale přišlo mi to jako dobrý a zajímavý nápad.

Pramínek Tvých vlasů se třpytivě leskne,
hebounké tvářičky mé dlaně hladí.
Bez Tebe mé srdce jen a jen teskne,
přeji si ať navždy zůstaneme mladí.

Mám toho dost, jsi odporná bestie,
je mi z tebe zle a nemám tě rád.
Zamysli se nad sebou, jsi horší než nutrie,
hodláš i dávat nebo jen brát?

Jsi tak úžasná a moc Tě miluji,
stále nechápu jak bez Tebe jsem mohl žít.
Nikdy Tě neopustím, to Ti slibuji,
Ty jsi ta jediná s kterou chci stále být.

Táhni ode mne, nechci tě už vidět,
každý den s tebou je smrtelná křeč.
Co tu pořád děláš, budeš tu furt smrdět?
Radši už mlč vždyť s tebou není řeč.

Pospěš miláčku nechci tu být sám,
polibek na dobrou noc Ti velmi rád dám.
Ty mrcho chceš se semnou snad prát?
Lásko já tě spláchnu a jdu spát.
Autor the_carrion, 09.02.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uf, tak tohle jsi měl opravdu dobrej nápad :o)

18.05.2006 09:05:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí