Bez názvu

Bez názvu

Anotace: psaní skrývají mnohá tajemství...

Píši Ti krásná psaní,
jedno za druhým.
Pod perem řádky vznikají
a papír je skrývá.
Jen my o nich víme,
papír a pero neprozradí je
a tak zůstávají tajemstvím.

Píšu Ti krásné psaní,
v očekávání tvé odpovědi.
V očekávání, kdy opět se sejdou naše pohledy
a budou plné otázek i odpovědí.

Obálka je schránkou našim řádkům,
je jako dům, který slouží ptákům.
Je domovem, každého psaní
a touží, touží po poslání,
abys ho mohla číst...
Autor M3rryMarta Valenová, 07.08.2011
Přečteno 350x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá! Moc. Prostě mě zaujala :-))

09.08.2011 12:39:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí