Odcházím

Odcházím

Anotace: Jednou se to stát musí

Mé vlasy stárnou,úsměv chabne.
Já nikdy nevěřila,že se to stane.
Můj účel poselství pomalu skomírá,
ale já přeci vím,že nejsem jediná.
Prostor dám ostatním,kteří chtěj žíti,
Má lásko nezapomeň,
už musím jíti...
Autor airelle, 09.02.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, jednou to přijít musí. Smutná, pěkná..

13.03.2006 00:39:00 | Pain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí