S Tebou jsem...

S Tebou jsem...

Anotace: Říká se, že rok 2011 je klíčový pro vztahy. Mně prozatím stačí tyhle páteční noci, kdy...

Sbírka: Máš v sobě tolik lásky...

*…mám trochu strach, že svět se rychle točí…,
to když se zahledím do tvých očí, -
připadám si jako ovíněná *

Vdechuješ vůni mých vlasů,
bez rozmyslů hádáš značku šampónu.

* …bez tebe bloudím realitou,
a jsem bezbranná. *

S absencí násilí mě nutíš k romantice,
hlavu tiskneš k mé,
když mám ucho na tvé hrudi a slyším srdce ti bít.

Za mými zády proplétáš své prsty s mými,
zbožňuju,
když převracíš se na bok obličejem k mému
a mumláš mi do rtů.
Chci zvěčnit tvá ramena,
když pnou se nade mnou
a já
bříškem prstů hladím tvá tetování.
Opovržlivě sleduješ levý prsteníček,
neokroužkovaný a
s nadšením dítěte vyprávíš o prstýnku pro něj.

* S Tebou jsem jiná.
V bezpečí, svá, rozněžnělá. *

A ty sázíš na můj špatný vkus,
při výběru
postelových známostí a posměšně ironizuješ
na adresu všech náplastníčků světa,
když škrábeš moje záda.

* S Tebou jsem jiná.
Extrovertní, stydlivá.
A taky trochu Tvá. *
Přečteno 685x
Tipy 22
Poslední tipující: Majda, Jana M., innominata, Veručka, Emmelia, Juan Francesco de Faro, Elisha, tato22, slnečnica, whiolet, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Neřekla bych, že to byla nějaká práce.

19.09.2011 20:47:00 | nerozhodná holka v mezidobí bez majáku

teda že sis ale dala práci s něčím takovým, hm.D

17.09.2011 17:23:00 | tenflipskáj dysfunkt

Krásně popsaná skutečnost lásky...

17.08.2011 20:46:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí